Nipte golfnederlaag tegen de Flamingo’s
Golf Club Broekpolder was op maandag 12 juni wederom gastheer van de 48e editie van de golfwedstrijd tussen de Batavieren en de Flamingo’s (cricketers). De baan lag er schitterend bij, zo af en toe een zonnetje, maar ook een heel stevige wind.
Het team van 12 Batavieren was aangevuld met twee waardevolle golfers (van de hockeyers 60+) en het team van veertien bond de strijd aan met vijftien Flamingo’s. De afgelopen drie jaar hadden de Batavieren relatief eenvoudig gewonnen, maar de Flamingo’s hadden zich deze keer beter voorbereid. 
Uiteindelijk werd het 6-8 en de Flamingo’s terecht heel trots op hun overwinning. Na de borrel werd genoten van een prima diner. Batavieren-captain van de dag, Frans Spits, hield een mooie speech waarbij hij verwees naar de verschillende gerealiseerde plannen om het Batavieren-concept ‘uit te rollen’ bij andere sportdisciplines. De zilveren wisselbokaal werd overhandigd door Frans aan de captain van de Flamingo’s.
Het Batavieren-team bestond uit: Frans Spits, Flop van Duyvenbode Varkevisser, Hans Weusthof, Hans Kruize, Bob-Jan Hillen, Daan Koppejan, Piet Gunning, Maarten van Grimbergen, Maarten van Heeswijk, HJ Kooijman, Irving van Nes en Ad Boelaars.

Stand (1e editie in 1965):
Winst         23
All square  10
Verlies       15