Batavieren boeken 22ste zege op Flamingo's
Op de uitstekende golfbaan 'Broekpolder', met perfecte greens, werd op vrijdag 12 juni onder bijna tropische weersomstandigheden de 46ste editie van de traditionele golfwedstrijd tussen de Batavieren en de Flamingo's (cricketers) gespeeld. Vanwege een aantal 'last minute' afzeggingen moesten slechts tien Batavieren het opnemen tegen twaalf Flamingo's. Dit werd opgelost door in de laatste twee flights twee Batavieren tegen drie Flamingo's te laten spelen.
De uiteindelijke uitslag was 8-2 in het voordeel van de Batavieren, maar het was aardig spannend want twee partijen werden pas op de 18de hole beslist. Daarnaast maakte het duo Gijs Weterings en Bob Jan Hillen indruk door tegen drie Flamingo's de volle winst binnen te halen.
Tijdens het afsluitende diner hield de 'most senior' Batavier Flop van Duyvenboode Varkevisser een mooie captainsspeech, had een bemoedigend woordje over voor de Flamingo's en mocht de prachtige zilveren wisselbokaal namens de Batavieren in ontvangst nemen.
De volgende Batavieren speelden mee: Van Duyvenboode Varkevisser (captain), Van Zanten, Jebbink, Gunning, Weterings, B.J. Hillen, Van Lidth de Jeude, Kooijman, Koppejan en Boelaars.

Stand (eerste editie in 1965)
Flamingo's: 14x winst
Batavieren: 22x winst
All square: 10x